Qui som

Quan ens esculls pots tenir la seguretat que mirarem per tu: ens comprometem a donar-te el millor servei i a ser el teu partner digital per arribar allà on et proposis!

KitDigital.cat és una plataforma creada per Interactiu, agent digitalitzador acreditat per Red.es, per canalitzar la implementació de solucions digitals subvencionades pel programa Kit Digital.

Interactiu som una empresa catalana amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la digitalització, la ciberseguretat i en la creació i implementació de software al núvol.

Durant aquest temps hem acompanyat amb èxit a més de 6.000 pimes i autònoms en la seva transformació digital, conceptualitzant, dissenyant i desenvolupant els projectes de principi a fi.

El nostre equip, format per 50 professionals, és especialista en ecosistemes dinàmics que permeten donar resposta a qualsevol de les teves necessitats tecnològiques.

Les nostres solucions digitals pel Kit Digital han estat creades per superar les teves expectatives, oferint sempre valor afegit als requisits mínims estipulats per les regulacions del programa. I sense cap compromís per renovar-les un cop esgotats els fons de la subvenció.

Som l’agent digitalitzador que estàs buscant!

Interactuem?